Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

SeaClear 2.0 projekt je u potrazi za suradnjom! Na području Atlantika+Arktika, Baltika, Mediterana i Dunava/Crnog mora odabrat će se pet pridruženih regija. U projektu sudjeluju i dva hrvatska partnera, Regionalna agencija DUNEA i Sveučilište u Dubrovniku.

Uz bespovratna sredstva do 100.000,00 eura po svakoj pridruženoj regiji, odabrane regije će biti strateški partneri, predstavljajući izvedivost i primjenjivost SeaClear 2.0 rješenja za identifikaciju, prikupljanje i valorizaciju morskog otpada. Zauzvrat, odabrane regije će imati mogućnost da obogate i unaprijede svoje kapacitete, sve s ciljem identifikacije i primjene inovativnih rješenja za smanjenje morskog otpada na svom području. Odabrane regije će primjenom novih, inovativnih rješenja potaknuti razvoj svijesti zajednice o problemu otpada u moru.

Poziv i sve detaljne informacije možete pronaći na sljedećem linku: https://www.seaclear2.eu/call-for-associated-regions/ . Rok za predaju projektnog prijedloga je 31. svibnja 2024. do 12h. Za bilo kakva pitanja, molimo da upite pošaljete na sljedeći mail: oc2.0@seaclear-project.ee .

Za više informacija: https://www.dunea.hr/novosti/2643-otvoren-poziv-za-seaclear-2-0-pridruzene-regije