Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

DOGAĐANJA…

„Budućnost je tu – a di si ti?“ – Predstavljanje EXPO smotre i Konferencije o budućnosti Europe

Povodom Dana mladih 12. kolovoza 2021. Centar za karijere mladih Dubrovnik prezentirat će mladima program događaja pod nazivom EXPO smotra, a Erasmus Student Network Dubrovnik bi prezentirao program Konferencije o budućnosti Europe koji će se odvijati u sklopu Expo smotre sa potvrđenim suradnjama Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, ureda Europske komisije u Hrvatskoj te podrškom grada Dubrovnika.

EXPO smotra je događaj koji će u listopadu 2021. predstaviti obrazovne programe i ustanove više od 2000 učenika s područja Dubrovačko-neretvanske županije, Splitsko-dalmatinske županije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Smotrom će se mladima završnih razreda srednjih škola, studentima i ostalim zainteresiranim dionicima predstaviti studijski programi, preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji, i ostali bitni detalji u sklopu bogatog sadržaja programa Expo smotre.

Ujedno u sklopu projekta Europe Direct Dubrovačko-neretvanske županije, ESN Dubrovnik bi predstavio Konferenciju o budućnosti Europe kao važnom događanju koji će približiti mladima o važnosti konferencije, a koji za cilj ima pokretanje široke i otvorene političke rasprave o budućnosti Europske unije, a čijim će ciljevi biti predstavljeni upravo u programu Expo smotre gdje će biti pozvan predstavnici Europske komisije. Konferencijom se želi približiti Uniju građanima, ojačati njezin međunarodni položaj te doprijeti izgradnji moderne vizije ujedinjene, solidarnije i gospodarski održivije Europe.

 MEĐUNARODNI DAN MLADIH – PROGRAM

 

KONTAKT

EUROPE DIRECT 
Dubrovačko-neretvanske županije

Zrinsko-Frankopanska 1,
20355 Opuzen

Tel: +385 99 702 7244
Mob: +385 99 702 7244
Email: info@edirectdnz.eu 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak:
08:00 – 16:00

Financira Europska unija. Međutim, izneseni su stavovi i mišljenja samo mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

KONTAKT