Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Europe Direct Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na interaktivnu prezentaciju i radionicu pod nazivom “Ćakula o europskim izborima” koju će u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj organizirati 7. ožujka 2024. (četvrtak), s početkom u 11 sati u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću.

Sudjelovanje je u potpunosti besplatno, a potvrda sudjelovanja obvezna putem e-maila: info@edirectdnz.eu

Zasigurno već znate koliko je 2024. godina važna po pitanju izbora, a prvi na redu su izbori za Europski parlament koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja 2024. godine. Pitate se zašto je važno glasati na izborima za Europski parlament?
Kad glasate, birate zastupnike u Europskom parlamentu. Ti zastupnici donose odluke koje utječu na vaš svakodnevni život. Na primjer, te odluke utječu na zapošljavanje, zdravstvenu zaštitu i okoliš. Vaš glas je važan. Ako glasate, sudjelujete u donošenju odluka. Zajedno se informirajmo o važnosti sudjelovanja na izborima za Europski parlament jer što više ljudi glasa, demokracija postaje jača.

Kada: 7. ožujka 2024. u 11:00h

Mjesto održavanja: Gradsko kulturno središte Metković (ulica Stjepana Radića 1, Metković)

‘Ovim putem pozivamo Vas i da se registrirate na zajednoza.eu i prijavite na dobivanje podsjetnika za glasanje na europskim izborima. Za registraciju na zajednoza.eu kliknite ovdje. Glasanje na europskim izborima Vaša je prilika da odlučite na što se Europska unija treba usredotočiti u sljedećih pet godina’, poručuju iz Europe Directa Dubrovačko-neretvanske županije.