Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Centar EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije, čiji je nositelj Regionalna razvojna agencija DUNEA, poziva sve mlade punoljetne osobe zainteresirane za EU inicijative i politike, koji žele biti uključeni u izgradnju bolje, zelenije, uključivije i digitalnije Europe, da se prijave na poziv za buduće suradnike tzv. multiplikatore u okviru EU Next Generation programa.

Javni poziv je otvoren za mlade koji su sposobni i voljni biti podrška aktivnostima EUROPE DIRECT centra u službi moderatora, govornika, panelista, promotora, influencera i sl., kao i u samostalnoj organizaciji aktivnosti.

Na području Dubrovačko-neretvanske županije odabrat će se dva suradnika koji će zajedno sa ostalim suradnicima iz Hrvatske posjetiti Centar za posjetitelje u Bruxellesu.

Izabrane osobe koje pokažu sposobnost, volju i interes, postali bi dio tima „Team Europe“. Članovi „Team Europa“ potpisali bi s Predstavništvom Europske komisije sporazum. Za svoje aktivnosti kao treninge i obuke bi dobivali financijsku naknadu u paušalnom iznosu. Osim toga, kroz aktivnosti Predstavništva bili bi uključeni u sastanke i seminare na nivou mreže EUROPE DIRECT i ostalih partnera.

Rok za prijavu je 14. veljače 2022. godine, a svoj životopis kao i popratno pismo na engleskom jeziku možete poslati putem email-a (info@edirectdnz.eu) ili društvenih mreža (Facebooka i Instagrama) centra EUROPE DIRECT DNŽ. Više informacija dostupno je u EUROPE DIRECT DNŽ centru u Opuzenu.