Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Predstavnik EUROPE DIRECT-a Dubrovačko-neretvanske županije gostovao je 28.veljače u još jednoj radijskoj emisiji „Espresso“ radija UNIDU.

Tema emisije bila je Konferencija o budućnosti Europe.

EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije aktivno sudjeluje u promicanju platforme Konferencije te je dosad provodio brojne aktivnosti s ciljem sudjelovanja i pridonošenja doprinosa na samu platformu. Tijekom veljače održana je radionica sa umirovljenicima koji su se imali priliku upoznati s mogućnostima Konferencije te dati svoj doprinos kroz osvrt na utjecaj COVID-19 pandemije na socijalnu isključenost umirovljenika.

 Svi doprinosi na platformi Konferencije do 20.veljače ušli su obzir te će se koristiti za plenarne sastanke u ožujku.

Međutim, ovo nije “posljednji” korak jer će platforma i dalje ostati otvorena za doprinose. Online debata će se nastaviti, a učitavanje će i dalje biti moguće za građane i organizatore događaja. Razlika je u tome što doprinosi (tj. ideje, komentari ili događaji) objavljeni na platformi nakon 20. veljače neće biti sadržani u izvješću koje ide na posljednje plenarne skupštine. Oni će se naći u zasebnom izvješću koje će se pojaviti nakon 9. svibnja.

Emisiju možete poslušati na sljedećem linku: https://www.mixcloud.com/uniduradio/radio-espresso-bo%C5%BEo-simovi%C4%87-2822022/