Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Desk Kreativne Europe – Kultura organizira dva webinara s fokusom na tehničku pripremu i natječajnu dokumentaciju za trenutno otvoren Poziv za Europske projekte suradnje 2024 (COOP).

Webinari su namijenjen svima koji su zainteresirani ostvariti suradnje u području kulture na razini Europske unije, te povući sredstva za svoje aktivnosti kroz Natječaj za europske projekte suradnje 2024 koji ima rok za predaju projektnih prijedloga 23. siječnja 2024. godine u 17:00 CET.
Prijave za sudjelovanje su obavezne za svaki webinar zasebno. Link za sudjelovanje stići će na prijavljeni mail nešto prije samog početka webinara.
Webinari će biti snimani.
U utorak, 28. studenog 2023. godine s početkom u 10:00 sati putem Teams platforme, sudionici će biti upoznati s ciljevima, specifičnim ciljevima, prioritetima i kriterijima prijave na natječaj. Kroz praktične primjere, sudionicima će se približiti što je ključno za prijavu na ovaj Natječaj.

Za više informacija o programu webinara i načinu prijave: https://deskkultura.hr/hr/dogadanja/webinar-natjecaj-za-europske-projekte-suradnje-predstavljanje-poziva-2024