Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu radionicu: TikTok u poslovne svrhe koje će se održati 2. i 3.prosinca u Poduzetničkim inkubatorima Dubrovnik i Ploče.

TikTok, aplikacija namijenjena korisnicima od 16 do 24 godine, na prvi pogled puna trivijalnog sadržaja, laganih nota i rasplesanih mladih ljudi. Zašto bi poduzetnicima to bilo zanimljivo? TikTok je u isto vrijeme najbrže rastuća društvena mreža, s više od milijardu aktivnih korisnika. Da, ali tinejdžeri koji je koriste nemaju platežnu moć?! Ne nužno, ali imaju roditelje koji su spremni potrošiti novac na njihove želje. U isto vrijeme, upravo ti tinejdžeri će u budućnosti biti vaši primarni klijenti pa je idealno vrijeme da ih već sada upoznate sa svojim proizvodom ili uslugom.

Kako učiti o TikToku? Lako, prijavite se na radionicu u organizaciji Centra za poduzetništvo i saznajte sve o TikToku, kako snimiti video, koje efekte koristiti, što je hashtag strategija. Nećemo samo pričati, snimit ćete i vlastiti video na kraju radionice.

Kad i gdje? Čak na dva mjesta u našoj Županiji!

02.12.2022. u 10:00h – Poduzetnički inkubator Dubrovnik (Vukovarska 16, Dubrovnik)

03.12.2022. u 11:00h – Poduzetnički inkubator Ploče (Crna rika 7A, Ploče)

Zar postoji osoba koja zna baš sve o TikToku i spremna je podijeliti s nama svoje znanje? Da, to je Dario Marčac! On je jedan od vodećih TikTokera u regiji, s više od 500.000 pratitelja, jedan je od organizatora prvog TikTok MeetUpa u Hrvatskoj, osnivač Crew zajednice TikTokera koja uključuje najutjecajnije kreatore u regiji, kroz koju grade TikTok profile brendovima koji ostvaruju odlične rezultate. Gost je mnogih konferencija, panela i podcasta, između ostalog i kao najmlađi predavač na Weekend Media Festivalu 2021. u Rovinju te najmlađi kolumnist Jutarnjeg lista.

Kako se prijaviti? Prijave su obavezne putem jedne od navedenih opcija:

poveznice: https://forms.gle/38ZMzSLiAvDWyeD96 , maila: czp@czp.hr ili telefona: 020/418-401