Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Konferencija o budućnosti Europe je prilika za sve građane EU koji žele da se njihov glas čuje i direktno uključe u raspravu u tome u kakvoj Europi žele živjeti, što žele mijenjati i na koji način. Njihove želje, očekivanja i razmišljanja o aktualnim pitanjima poput globalne uloge Europe, sigurnosti i obrane bit će u fokusu događanja u Dubrovniku koje se organizira u okviru platforme Konferencija o budućnosti Europe.

Panel rasprava će se održati 5. travnja u Dubrovniku, s početkom u 10 sati, a svi zainteresirani moći će ju pratiti i sudjelovati putem prijenosa uživo na Facebook stranici i YouTube kanalu Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Panel rasprava je namijenjena svim građanima, posebice mladima, koji putem ovog događanja i cjelokupne platforme Konferencija o budućnosti Europe imaju jedinstvenu priliku biti dio demokratskog procesa koji se nastavlja i nakon održavanja Konferencije, te time ostvariti izravan doprinos Europi, svojoj budućnosti i budućnosti planeta.

Konferencija o budućnosti Europe je vaša pozornica da izrazite svoje mišljenje, dijelite svoje ideje i saslušate tuđe. Pridružite se raspravi i dijalogu koji potiče na participaciju, kako bi zajedno kreirali bolju, sigurniju, zeleniju i digitalniju Europu sutrašnjice.

Neka se vaši glasovi čuju!

Prijave traju do 4. travnja 2022., u 12.00 CEST!

Za prijavu: https://core-event.co/konferencija-o-buducnosti-europe/

Za više informacija: https://croatia.representation.ec.europa.eu/events/rasprava-o-buducnosti-europe-2022-04-05_hr