Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hrvatska poljoprivredna komora objavila je da je do 8. lipnja otvoren natječaj za europske ekološke nagrade i eko proizvođače.

Ukupno će se dodijeliti osam nagrada u sedam kategorija, uključujući nagradu za najboljeg ženskog ekološkog poljoprivrednika, najboljeg muškog ekološkog poljoprivrednika, najbolju ekološku regiju, najbolji ekološki grad, najbolji ekološki bio-kvart, najbolji ekološki SME, najboljeg prodavač ekološke hrane te najboljeg ekološkog restoran.

Rok za prijave otvoren je do 8. lipnja ove godine, a proglašenje pobjednika i svečana dodjela nagrada bit će organizirana na “Dan ekoloških proizvoda u EU-u” 23. rujna 2022. Žiri koji odlučuje o konačnim pobjednicima, činit će predstavnici Europskog parlamenta, Vijeća Europske unije, Europske komisije, Europskog gospodarskog i socijalnog odbora, Europskog odbora regija, COPA-COGECA i IFOAM Organics Europe.

Za više informacija: https://komora.hr/natjecaj-za-europske-ekoloske-nagrade-i-eko-proizvodace-otvoren-za-cak-8-kategorija-od-danas-do-8-lipnja/