Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

U okviru Kreativne Europe, otvoren je poziv za Novinarska partnerstva 2024 s rokom za predaju projektnih prijedloga 14. veljače 2024. godine. Ovogodišnji poziv pokriva dvije zasebne teme: prekograničnu suradnju medija – SURADNJA i potporu neovisnim medijima – PLURALIZAM.

Treću godinu za redom, Deskovi Kreativne Europe iz 21 države koje sudjeluju u program Kreativna Europa organiziraju online događanje za pronalaženje projektnih partnera i predstavljanje projektnih prijedloga koji planiraju prijavu na ovogodišnjem pozivu. Predstavit će se različiti projektni prijedlozi s različitih strana Europe.

Deskovi Kreativne Europe sa zadovoljstvom vam mogu pomoći pronaći nove europske partnere za kompletiranje partnerskog konzorcija i pozivaju vas na European News Pitch za projekte koji traže financiranje iz poziva Kreativne Europe “NEWS – NOVINARSKA PARTNERSTVA 2024”.

EUROPEAN NEWS PITCH | 10. SIJEČNJA 2024.
European News Pitch održat će se u srijedu 10. siječnja 2024. godine u trajanju od 2h, a s početkom u 11:00 sati.
Na ovo događanje može se prijaviti za predstavljanje projektnih prijedloga ili se registrirati za sudjelovanje kao promatrač i potencijalno postati partner za jedan od projekata! Svaki projektni prijedlog imat će 5 min. za predstavljanje + 2-3 minute za pitanja i odgovore sa sudionicima.

PITCH – Projektni prijedlozi koji se žele predstaviti, mogu se prijaviti do srijede, 3. siječnja 2024. godine do 18:00 sati putem Google obrasca. Odabir projekata koji će biti predstavljeni bit će objavljen 5. siječnja 2024.

PROMATRAČI – Za sudionike koji bi željeli sudjelovati u publici i možda postati partner na nekom od projekata, potrebno je registrirati se do utorka 9. siječnja 2024. u 18 sati putem weezevent poveznice.

Događaj organiziraju Deskovi Kreativne Europe iz Armenije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Danske, Francuske, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Islanda, Italije, Latvije, Litve, Malte, Norveške, Poljske, Portugala, Rumunjske, Slovenije, Španjolska i Švedska u partnerstvu s Europskom komisijom i Europskom izvršnom agencijom EACEA.

Događaj će biti na engleskom jeziku.

Za više informacija: https://deskkultura.hr/hr/dogadanja/deskovi-kreativne-europe-european-news-pitch-2024