Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dostupna na 29 europskih jezika, School Education Gateway internetska je platforma za učitelje, nastavnike, ravnatelje, istraživače, tvorce politika i druge profesionalce u školskom obrazovanju, uključujući predškolsko obrazovanje, skrb te strukovno obrazovanje i osposobljavanje. Pridružite se već danas i budite obaviješteni o europskoj politici i aktivnosti u školama!

Četiri dobra razloga za korištenje platforme
Platforma School Education Gateway besplatna je za sve korisnike. Na platformi možete:
   • BITI INFORMIRANI – s novim sadržajem svakog tjedna, uključujući mišljenja stručnjaka, nove članke, razgovore, ažurirane publikacije i primjere praksi.

   • PRONAĆI RESURSE – kao što su izvješća iz najnovijeg istraživanja, nastavni materijali izrađeni u europskim projektima i tečajevi o osposobljavanju te Europski paket alata za škole, s materijalom o sprječavanju ranog prekida školovanja i alatom za samoprocjenu kako bi vam se pomoglo razviti vlastite školske aktivnosti.

   • RAZVIJATI SE – s Teacher Academy, koja nudi besplatne internetske tečajeve koje su izradili stručnjaci kao i webinare i nastavne materijale.

   • UPOZNATI SE S FINANCIRANJEM – putem mogućnosti u okviru programa Erasmus+, koje se sastoje od tri praktična alata (katalog tečajeva, direktorij mogućnosti za mobilnost i pretraživanje strateškog partnerstva) kako bi škole mogle izraditi prijave u okviru programa Erasmus+.

Platformom se podržavaju prioriteti u politikama Europske komisije za škole. Sadržaj je indeksiran pod različitim oznakama i tako vam pomaže pronaći relevantne resurse koji odgovaraju vašim interesima.

Link na video o platformi: https://youtu.be/r1SezG9RNK0