Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dana 25. srpnja u sklopu mjesečnih aktivnosti EUROPE DIRECT-a Dubrovačko-neretvanske županije, predstavnici centra EUROPE DIRECT DNŽ iz udruge Erasmus Student Network Dubrovnik održali su radni sastanak s lokalnim Info centrom za mlade Dubrovnik.

Tema sastanka bile su zadaće i mjesečne aktivnosti centra EUROPE DIRECT DNŽ te njegove konstantne težnje približavanja mladima u županiji kao i širenje medijskih kanala putem kojih se plasiraju vijesti i informacije o Europskoj uniji odnosno, europskim prilikama. Okupljeni na sastanku su se složili kako bi glavni fokus buduće suradnje trebao biti usmjeren na Europsku godinu mladih i vrijednosti koje ona promiče, a samim tim i na objavama koje su vezane za mobilnost mladih i događaje koje EUROPE DIRECT DNŽ organizira i provodi na području Dubrovačko-neretvanske županije.

U kontekstu sklopljene suradnje dogovoreno je aktivno prenošenje vijesti iz centra EUROPE DIRECT DNŽ kao i najava već tradicionalnih pub kvizova na mrežama Info centra za mlade Dubrovnik. Buduća suradnja usmjerit će se na bolje informiranje, promicanje inkluzije, građanske participacije i aktivnog uključivanja mladih u izgradnju kvalitetnije budućnosti EU.