Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dana 5. srpnja u Dubrovniku u Studentskom domu, EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije održao je sedmi po redu pub kviz kojim se na zabavan način želi informirati građane o europskim vrijednostima i inicijativama. Kviz je organizirao predstavnik centra EUROPE DIRECT DNŽ, udruga ESN Dubrovnik.

Ovoga puta u kvizu je sudjelovalo ukupno 12 natjecatelja, na temu institucija Europske unije i osoba zaduženih za postupanje. Natjecanje je bilo organizirano kroz 3 kategorije pitanja uslijed kojih se pokrenula diskusija o raznim pitanjima vezanim za EU, osobito o načinima kojima mladi mogu sudjelovati u kreiranju bolje EU.

Unatoč pohvalnim ukupnim rezultatima kviza, pobjedu je odnio natjecatelj M. Arbulić kojem su organizatori uručili zanimljive i simbolične nagrade centra EUROPE DIRECT DNŽ.

Sudionici su se zahvalili na odličnom druženju te pohvalili ideju organiziranja kviza uz napomenu da će se sigurno pridružiti i sljedećem izdanju.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti i sudjelovati u sljedećem pub kvizu u kolovozu, a za detaljne informacije o datumu i mjestu održavanja zapratite službene profile EUROPE DIRECT-a DNŽ, na Instagramu i Facebook-u.