Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dana 26.08.2022. , u sklopu mjesečnih aktivnosti EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije u Centru za mlade Dubrovnik održano je još jedno izdanje zabavno edukativnog Pub kviza koji za cilj ima informirati građane o EU te ih potaknuti u stvaranju budućnosti EU.

Tema ovomjesečnog kviza bila je digitalna tranzicija te na koji način mladi mogu sudjelovati u razvoju digitalnije i zelenije EU s naglaskom na provedene i buduće aktivnosti u sklopu Europske godine mladih.

U kvizu je sudjelovalo ukupno šest ekipa koje su se borile za prvo mjesto. Po prvi put su u finalu dvije ekipe imale isti broj bodova te kako bi osigurale svoju pobjedu obje ekipe su tijekom “blitz” runde dobile za zadatak odgovoriti na pet brzih pitanja. S tri točna odgovora ekipa “Soberoomszimmer” proglašena je ovomjesečnom pobjednicom te je osvojila vrijednu nagradu koju je osigurao EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije.

Članovi pobjedničke ekipe su najavili svoje ponovno sudjelovanje na sljedećem kvizu koji će se održati u rujnu te su pozvali sve koji su željni znanja i dobre zabave da se priključe. Detaljne informacije o datumu i mjestu održavanja sljedećeg Pub kviza će biti objavljene na službenoj Instagram i Facebook stranici EUROPE DIRECT-a DNŽ.