Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Predstavnice Regionalne agencije DUNEA Gorana Margaretić, Iva Pozniak i Pavica Peruško u suradnji s Centrom za poduzetništvo, održale su u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik prezentaciju na kojoj su učenicama i nastavnici Srednje škole Vela Luka predstavile projekte u provedbi Regionalne agencije DUNEA sufinancirane EU sredstvima.
Prezentacija je održana u sklopu predstavljanja Mreže poduzetničkih inkubatora Dubrovačko-neretvanske županije, kao i u sklopu aktivnosti EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije.
Informacijski centar ‘EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije’ projekt je čiji je nositelj Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije – DUNEA, dio je europske mreže informacijskih centara, te predstavlja produženu ruku Europske komisije i promiče njene prioritete.
EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije proaktivno i kontinuirano surađuje s građanima kako bi se proširio osjećaj odgovornosti za europski projekt, te pruža potporu u neposrednom protoku informacija vezanih za mogućnosti i prednosti koje su na raspolaganju građanima država članica EU-a.