Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Regionalna agencija DUNEA organizirala je partnerski sastanak projekta COASTING PLUS u Opuzenu, 4. veljače, a kojem su prisustvovali predstavnici projektnog partnera Hercegovačko-neretvanske županije.

Tijekom sastanka se razgovaralo o dosadašnjem tijeku projektnih aktivnosti koje se provode u Dubrovačko-neretvanskoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji, a koje su usmjerene na prijenos nove metodologije integralnog obalnog upravljanja u cilju rješavanja zajedničkih pitanja na temu očuvanja okoliša i održivog razvoja turizma.

Naime, Regionalna agencija DUNEA u koordinaciji s vodećim projektnim partnerom Andaluzijska Federacija gradova i provincija (FAMP) iz Španjolske, radi na prijenosu iskustva stečenog u završenom COASTING projektu kako bi partneri usvojili novu metodologiju integralnog upravljanja obalom za održivi turizam.

Aktivnosti prijenosa metodologije i obuke aktivno se provode putem online radionica, nakon čega će uslijediti organizacija lokalnih radionica u Hercegovačko-neretvanskoj županiji uz stručnu i savjetodavnu pomoć Regionalne agencije DUNEA.

Za više informacija: https://www.dunea.hr/novosti/1802-coasting-plus-odrzan-sastanak-s-projektnim-partnerom-iz-hercegovacko-neretvanske-zupanije